Suomalaista ammattiosaamista.

Kaukolämpötyöt

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lämpöjohto- ja kaukolämpötyöt pakettina. Hoidamme monenlaiset kaukolämpötyöt luotettavasti kerralla kuntoon. Esimerkiksi sähkötyöt, asennus ja automatiikka tulevat kaikki samalla kerralla hoidettua lämpökeskuksen vaihdon yhteydessä. Lämpökeskus vaihdetaan ja asennetaan ammattilaistemme tarkan työn tuloksena. Lisäksi teemme kaukolämpömuutostöitä yms. Kaukolämpötyöt hoitaa siis alansa kokenut asiantuntijayritys ammattilaisineen.

Mitä esimerkiksi lämpökeskuksen vaihtaminen sisältää kotitalouksille?

Ota yhteyttä »

Kaukolämpötyöt alan viralliselta asiantuntijayritykseltä

Olemme luotettava ja asiakaslähtöinen putkiliike Espoosta. Meillä on noin kymmenen vuoden kokemus alalta. Yritys perustettiin vuonna 2007 ja siitä asti olemme palvelleet satoja asiakkaita vuodessa. Meillä on kykyä toteuttaa haasteelliset ja kiireelliset putkityöt pääkaupunkiseudulla ja sen saaristossa. Olemme arvostettu toimija alalla ja meillä on kaikki vaadittavat luvat kunnossa. Espoon Vesi ja Lämpö Oy on siis alansa virallinen asiantuntijayritys, jonka työnjälki vastaa lupauksiamme. Lisäksi kuulumme, Helsingin Energian putkityöpalveluita tarjoavien yritysten listalle.

Kaukolämpötöiden lisäksi valikoimiimme kuuluu kattava valikoima monipuolisia putkitöitä.

Espoon Vesi ja Lämpö Oy:n kautta saat niin kaukolämpötyöt kuin viemärien avaukset, putkien sulatukset, saariston putkityöt ja LVI-urakoinnit yms. Kokeneena yrityksenä osaamme ottaa huomioon pienet yksityiskohdat ja mahdolliset riskitekijät. Olemme turvallinen valinta, kun halutaan hoitaa putki- ja kaukolämpötyöt kuntoon pätevän yrityksen voimin.

Vuorokautinen päivystys tuo asiakkaille turvaa.

Asiakkaiden toiveesta päivystämme vuorokauden ympäri. Tulemme apuun kaikkina vuorokauden aikoina. Korjaamme akuutit putkivauriot ja estämme lisävahinkojen syntymisen toimillamme. Olemme putkiliike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja kattavaa palvelua jatkuvasti.

Kaukolämpötyöt onnistuvat nykyaikaisen kalustomme ansiosta ongelmitta

Espoon Vesi ja Lämpö Oy on yritys, joka pitää huolta niin asiakkaistaan kuin työntekijöistään. Koulutamme säännöllisesti työntekijöitämme ja heillä on alalla vaadittu ammattipätevyys. Työkoneista ja välineistä pidetään huolta ja niitä uusitaan tarpeen mukaan vuosittain. Meillä on käytössä hyvien työautojen lisäksi myös työvene. Veneellä pääsemme mm. saaristoon tekemään monenlaiset putkityöt.

Kaukolämpötyöt pääkaupunkiseudulla ja lähisaaristossa

Hoidamme kaukolämpötyöt koko pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi sekä pääkaupunkiseudun kauniiseen saaristoon. Palvelemme mm. kotitalouksia, huoltoyhtiöitä, isännöitsijöitä ja taloyhtiöitä. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja satsaamme pitkäikäisiin asiakassuhteisiin. Liity Sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja aloitetaan yhdessä parhaassa tapauksessa vuosikymmeniä kestävä pitkäikäinen yhteistyö.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kaukolämpötöistä »

Putkiliike Helsinki | Putkityöt Helsinki | Kaukolämpötyöt

Copyright © 2018 Espoon Vesi ja Lämpö Oy